«Autodayschool» у Луцькому НТУ: байкери, автомобілі відомих брендів та перші спроби за кермом

«Autodayschool» у Луцькому НТУ: байкери, автомобілі відомих брендів та перші спроби за кермом

20 квітня у Луцькому національному технічному університеті в рамках проведення тижня відкритих дверей відбувся «Autodayschool», де презентували виставку автомобілів відомих брендів, серед яких Toyota, Renault, Volkswagen, Mitsubishi та Hyundai.

Також присутні могли оцінити виступи байкерського клубу та дізнатися, що таке справжній автозвук, - повідомляє інформаційний відділ ЛНТУ. 

Захопливе дійство уже третій рік поспіль організовує машинобудівний факультет. Таким чином майбутнім абітурієнтам демонструють можливості та переваги навчання у ВИШІ.

Відкрив захід ректор Луцького НТУ Петро Савчук, зазначивши, що університет - активний гравець в автомотоспорті у Волинській області.

«На сьогоднішній день ми реалізували багато проектів, зокрема у ВИШі є ряд технічних об’єктів, зроблених власними силами. Зараз ми знаходимося на стадії створення гоночного боліда «Формула Студент», який дасть можливість брати участь у найпрестижніших світових змаганнях. Найцікавіше те, що у цьому проекті не задіяні працівники ВНЗ, його мають зробити лише студенти.

Тому я надіюся, що ті, хто сьогодні стоїть переді мною – наше майбутнє, студенти престижних спеціальностей, таких як «транспортні технології». Вірю, ми станемо однодумцями і у найближчій перспективі презентуємо цей болід «Формула Студент». Вдячний колегам за чудову організацію», - розповів Петро Петрович.

Окрім адміністрації ВИШу, на заході були присутні представники ТОВ «Укравтозапчастина», ФОП «Бартощук», ТОВ «Автоконцепт», ДП «Автоскладальний завод №1 АТ АК Богдан Моторс», ТОВ «Автоцентр ЗАХІД», ТОВ «Богдан-Авто Луцьк», ТОВ «Луцьк Експо», а також байкерський клуб «Lions MC Boremel» та громадське об’єднання «Луцький автомотоклуб». Усі вони розповідали та навіть демонстрували присутнім свої можливості.

Під час дійства проводили конкурс «Кращий юний водій»: молоді люди, які не мали досвіду за кермом, могли повчитися з інструктором на учбовій автівці. Також серед присутніх розігрували автомобільну вікторину, переможець якої був нагороджений почесною грамотою.

Потому учасники байкерського клубу «Lions MC Boremel» показали глядачам справжнє шоу своїх залізних коней. Додамо, мотоклуб є одним з найбільших у Західній Україні та відомий своїми соціальними і благодійними ініціативами.

Завершив захід декан машинобудівного факультету Сергій Пустюльга, який розповів, що більшість працівників автоконцернів навчалися у Луцькому НТУ:

«Сьогодні ви показали молодим людям, як досягати успіху та творити Україну. Бажаю вам розвитку та успіху в подальшому. Щиро дякую усім, хто зголосився сьогодні нас підтримати, у тому числі і активним студентам. Ми сьогодні вкотре підтвердили, що ми дружні і любимо свою справу!».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 200 студентів та працівників «Інвестора» разом прибрали ботанічний сад у Луцьку. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 21 квітня
Останні новини
Схожі новини