4 способи, які допоможуть попередити зморшки на обличчі

4 способи, які допоможуть попередити зморшки на обличчі
Джерело фото: National Geographic Россия

Зморшки на обличчі та й на тілі виникають, коли шкіра втрачає колаген та еластин. Це неминуче трапляється з віком.

Однак, є зморшки, які з'являються на шкірі раніше. Також частина зморшок виникає від сну. Health пропонує 5 способів, які допоможуть вберегтись від виникнення таких зморшок, повідомляє «Українська правда. Життя».

Сон на спині. Під час сну на животі або на боці, виходить, що ви тиснете на обличчя і буквально «вдавлюєте» його в подушку. З часом від цього можуть виникати зморшки. Коли ви спатимете на спині, цього не буде.

Замініть наволочку. Спробуйте змінити наволочку з бавовняної на шовкову або атласну. Шкіра ковзатиме подушкою, і не буде зминатися, як це буває на котоновій поверхні.

Користуйтеся нічним кремом. Нічні креми зазвичай дуже жирні, ультра-зволожуючі. Водночас – дуже добре відновлюють шкіру після дії зовнішніх подразників. Вибирайте ті, які містять гіалуронову кислоту.  

Висипайтеся. Це може здаватися очевидним, однак багато людей нехтують якісним сном. Під час відпочинку наш організм відновлюється. І шкіра теж. Ось чому важливо спати 7-8 годин уночі.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що має бути в аптечці кожного українця
Наступна новина У Дніпрі відкрили кав'ярню, в якій живе два десятки котів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини