5 легендарних авто, які знімають з виробництва

5 легендарних авто, які знімають з виробництва

У світі автомобілів ніщо не вічне.

WEST AUTO HUB зібрав 5 легендарних моделей авто, яких сьогодні дедалі менше на наших дорогах. Поностальгуємо разом?

Mercedes-Benz S-Class W126

Це авто довго трималось на піку популярності в Європі та Україні, проте з наступного року його офіційно визнають як класичну модель. Тому зовсім скоро легендарну машину можна буде побачити хіба що на виставці раритетних авто.

П'яте покоління Honda Civic

На початку 90-х років цей хетчбек був на піку своєї слави: продуктивний, економічний, комфортний і з приємною ціною. Але зараз цю модель практично неможливо побачити без наскрізної іржі, гнилих крил та двигуна, що димить.

Audi A4 (B5)

З'явившись в 1994 році, ця машина викликала справжній фурор в автомобільному світі. Зараз ця модель залишається більш-менш актуальною в Україні за рахунок напливу авто на єврономерах, але з кожним роком якісних Audi A4 (B5) стає все менше.

BMW 5-Series E34

Прекрасна керованість, стабільність, контроль, дизайн вивели модель на пік слави. Однак, сьогодні знайти «живу» «п'ятірку» в 34 кузові дуже складно.

Перше покоління Kia Rio

Перші корейські автомобілі по своєю якістю не далеко йшли від сучасного українського автопрому. Однак, вони мали одну величезну перевагу – ціну. Kia Rio свого часу наробила стільки ж шуму на українському ринку, скільки і Lanos. Зараз цю машину можна побачити дуже рідко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Фіолет» презентував новий кліп. ВІДЕО
Наступна новина Волинські митники затримали авто «на бляхах», начинене контрабандними цигарками. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні