«Фіолет» презентував новий кліп. ВІДЕО

«Фіолет» презентував новий кліп. ВІДЕО

«Фіолет» презентував новий кліп на пісню «Найкращий друг».

Цей трек увійде до їх майбутнього альбому «Aurora». Зйомки кліпу тривали впродовж всієї ночі на різних столичних локаціях й завершились лише на ранок у одній з київських квартир, – йдеться в релізі.

«Ми знімали майже до п’ятої ранку, деякі дублі повторювали десятки разів, аби створити найвдаліше й, сподіваємось, нам це вдалось. Нічне місто надихало й дарувало енергію та сили до самого світанку», – розповідають учасники гурту «Фіолет».

Режисером кліпу став Олександр Шкрабак (WMD Agency), вже відомий співпрацею з Brunettes Shoot Blondes та Indytronics, а також за власними короткометражними стрічками, що були представлені на різних кінофестивалях.

За режисерським задумом, тема дружби розкривається через стосунки матері й сина, яка заради дитини ночами, потай, навчається кататись на роликах, аби стати йому справді найкращим другом. Музиканти гурту в кліпі також діляться власними думками з приводу того, що таке справжня дружба. 

«Я дуже радий, що гурт підтримав мою ідею, адже прообразом головної героїні стала моя мама. Я вважаю, що дружба в родині — це чи не найважливіше, і треба вміти бути справжнім другом своїм дітям та батькам», — розповідає Олександр.

Головну роль у кліпі зіграла заслужена артистка України Ксенія Баша та її дев’ятирічний син Василь, для якого ця роль стала акторським дебютом.

«Син приїхав на знімальний майданчик о шостій ранку і відразу сказав мені, щоб я йому ні в чому не допомагала, він сам буде слухати режисера і робити, що вважає за потрібне. Із самого народження я намагаюсь будувати наші стосунки на довірі та любові, бути йому справжнім другом і не вказувати, з ким окрім мене йому дружити», – ділиться Ксенія.

Пісня «Найкращий друг» стала третім синглом із майбутнього альбому «Aurora», який побачить світ вже цієї осені. На підтримку альбому музиканти поїдуть у тур містами України, дати будуть анонсовані вже найближчим часом на офіційних акаунтах гурту.

Фото: Лора Молодець


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьким підприємцям розповіли про безконтактні «фішки» ПриватБанку
Наступна новина 5 легендарних авто, які знімають з виробництва
Останні новини
Схожі новини