600 волинських прикордонників повернулись з передової

600 волинських прикордонників повернулись з передової

Майже 4 місяці 600 волинських прикордонників виконували бойові завдання на Донецькому напрямку, а сьогодні, 28 липня, вони повернулися додому. Урочисто та з почестями їх зустріли побратими, колеги з інших підрозділів, представники влади, духовенства та волонтери.

Про це повідомили на сторінці Волинської облради у фейсбук.

Начальник шостого Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський зазначив, що тактичне угруповання «Донецьк» надзвичайно високо оцінило ефективність допомоги персоналу прикордонної комендатури. На жаль, не минулося без втрат: двоє загиблих, троє зниклих безвісти, майже півсотні бійців отримали поранення різного ступеню важкості.

«Ви з честю виконали свій обов’язок, дякую за службу! Моє щире спасибі також усім, хто нам допомагав і продовжує це робити: меценатам, волонтерам, владі, родинам», – подякував за підтримку командир загону.

Представники місцевої влади також висловили свою вдячність прикордонникам, які не тільки в час війни, а й у мирну годину стояли на охороні державних кордонів.

«Це ви й ваші побратими творите зараз історію нашої держави. І ні в кого з нас немає сумніву, що ми переможемо, що Україна буде у своїх міжнародно визнаних кордонах. Дякую усім, хто захищає її незалежність, свободу і майбутнє, дякую усім, хто підтримує прикордонну службу і Збройні Сили України», – йдеться у дописі.

Цього дня десятки волинських прикордонників отримали державні та військові нагороди, а також безліч цінних подарунків від командування, колег, бізнесу та влади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Герой України льотчик Karaya з Луцької бригади обурився чергам на «Устилузі»
Наступна новина «Тричі приймав пологи та двічі вертав людей з того світу», - історія фельдшера з Волині
Останні новини
Схожі новини