7 гріхів, маленькі акули та чудернацькі шви на вітер, - луцький Lutsk Fashion Weekend у фото

7 гріхів, маленькі акули та чудернацькі шви на вітер, - луцький Lutsk Fashion Weekend у фото

Луцькі модниці та модники вшосте зібралися на стильну подію Lutsk Fashion Weekend.

Показ нових колекцій від українських брендів відбувся під девізом «Секрети краси успішних жінок» у п’ятницю, 2 березня, у нічному клубі Opera Dance Club.

Організаторка заходу та власниця модельної агенції Grace Model House Анна Тріль розповіла, що черговий модний вікенд вирішила зробити більш камерним, щоб всім гостям було затишно та комфортно знайомитися з новинками моди.

Тому ще до початку основної частини на хвилю реклаксу гостей налаштував гурт «Пластилін», після виступу якого ведучі Павло Луцака та Анна Тріль у сяйві піротехніки розпочали вечір.

Першими свої модельні навики продемонстрували юні вихованці Grace Model House, які змусили посміхатися практично всіх. Адже дефіле маленьких моделей виглядало дуже мило та невимушено.

Бренд одягу та аксесуарів SHULYK design від Ольги Шулик під музичний супровід випускниці школи моделей Grace Model House Елізабет Королюк представив свою колекцію «Фатиновий настрій». Дизайнерка вдало поєднала легкість матеріалу з практичністю його використання.

Неабиякий фурор серед публіки створила колекція дитячого одягу та аксесуарів для хлопчиків Baby Shark. Свого часу дизайнерку Ольгу на створення унікальної колекції надихнув 4-річний син Богдан. Одяг від Baby Shark на маленьких моделях виглядав по-особливому домашнім та теплим. До речі, фішка бренду – дерев’яні ґудзики, виконані за дитячими малюнками.

До програми Lutsk Fashion Weekend також увійшов виступ театру мод Grace Model House, який здобув 2-ге місце у Києві на фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ».

«Мода звикла диктувати свої правила, вона часто ховає своє обличчя за марками й лейблами. Однак, чи не найважливіше те, що заховане у нашому серці. Адже дизайнери презентують нові тренди щосезону, ви ж обираєте стиль. Одна із найстильніших епох – «Чикаго», – виголосили ведучі зі сцени, після чого розпочався перфоманс у ретростилі.

Спеціальною гостею Lutsk Fashion Weekend стала Вікторія Щєлко -фіналістка проекту «Model XL. Пишна і розкішна», «Міс Україна плюс сайз», «Краща фігура світу 2017», учасниця проектів «Мастер шеф» та «X-фактор», діючий лейтенант поліції.

Я приїхала до Луцька Fashion Weekend в першу чергу для того, щоб показати, що мода буває нестандартною, що дівчата можуть бути пишними, адже моделинг – це не лише 90-60-90.

Вона разом з Анною Тріль влаштувала своєрідний батл між худими та пишними моделями.

Читайте також: Lutsk Fashion Weekend: луцьким модницям показали, як одягатися у цьому сезоні. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Я приїхала до Луцька Fashion Weekend в першу чергу для того, щоб показати, що мода буває нестандартною, що дівчата можуть бути пишними, адже моделинг – це не лише 90-60-90. Крім того, я сьогодні можу подивитися на вихованців цього модельного агентства та обрати дитину, яку в рамках гранту Вікторії Щєлко можу відправити на тренінг-навчання у Мілані на місяць», - розповіла фіналістка проекту «Model XL. Пишна і розкішна».

Вікторія переконана, що її головна місія – популяризувати моду у Луцьку, але з акцентом на те, що варто соромитися свого тіла, великого розміру бюсту чи попи.

«Наші українські дівчата дуже красиві. В світі є такі зірки, як Кім Кардашьян, Ешлі Грехем, вони давно стали модними тенденціями. На жаль, у нас в України ще поки такого немає. І я тут сьогодні саме тому, щоб розказати та показати дівчатам, що пишні моделі – це круто!», - переконана Вікторія Щєлко.

До речі, модель XL повідомила, що Луцьк може стати містом, де проводитимуть регіональний відбір на Міс Україна плюс сайз, і саме Grace Model House стане офіційним партнером та представником на Волині.

По закінченню батлу на чолі з титулованою красунею, вечір продовжило шоу барменів від Opera Dance Club.

«Люди люблять красу та спілкування. Сьогодні ми це відчуваємо у залі. Я вважаю, що краса однозначно – всередині. Звичайно, догляд за собою ніхто не відміняв, однак людина, яка себе любить і до спортзалу ходить, і харчується правильно та одягається гарно. Тому моя порада – любити себе. Краса – це те, що сяє у нас в середині і, до речі, чоловік це бачать у ваших чарівних очах», – переконана співачка Інна Кириченко, яка завітала на фешн-подію.

На фото: показ колекції від бренду Diya


Між показами модних колекції про свої секрети краси також розповіла косметолог Оксана Коротка.

«Я раджу жінкам зосереджувати увагу не лише на обличчі, а й дбати про шкіру декольте, шиї та рук. Тому що саме ці місця зазвичай видають вік жінки», – зауважила косметолог.

«Також варто застосовувати засоби із сонцезахисним фільтром. Це вбереже вашу шкіру від пігментації та старіння. А для щоденного догляду я рекомендую використовувати косметичні тональні креми легкої структури. І, звісно, відвідуйте косметолога хоча б раз у місяць», – порадила Оксана Коротка.

Пікантності та сексуальності вечору додав показ колекції домашнього одягу та білизни від бренду SHATO. Дівчата дефілювали у ніжномереживних бюстгальтерах, вишуканих пеньюарах та халатиках. Також продемонстрували, які купальники будуть модні у цьому сезоні.

Вечір мод продовжив бренд аксесуарів Iron City, який стартував з виступу однойменної команди брейкденсерів.

Наступний показ «Seven sins» (у перекладі з англійської – «сім гріхів») вразив своєю нетиповістю та нестандартним підходом до презентації колекції. Творці колекції дизайн-студія Omlet підкреслили, що краса та гріховність завжди переплітаються.

«Ці два поняття загострюють наші етичні та естетичні відчуття. В сукнях це відобразилось фривольністю форм, контрастом кольору та ручною вишивкою», - представили колекцію ведучі вечора.

Завершила показ мод колекція «Шви на вітер» від арт-директора Сurly Joy Тетяни Павлосюк.

«Це ручна робота. Ми хотіли показати, що руки людини можуть створити теплі речі без швів, які будуть вас обігрівати», - пояснила свої незвичні вироби дизайнерка.

Не обійшлося на Lutsk Fashion Weekend і без корисних порад від дизайнерки Жанни Тріль, яка розповіла про тренди весни.

«Загалом тренди нам диктують події, що стаються у суспільстві, і те, що ми творимо самі. А також світові покази мод, на основі яких формують свої колекції інші дизайнери», - розпочала свій виступ Жанна Тріль, в той час, як юні моделі демонстрували цей одяг гостям вечора.

«Цієї весни будуть модними насичені кольори: всі відтінки фіолетового. Варто зосередити свою увагу на denim – це джинси, зокрема, темний джинс та повністю джинсовий одяг. Повертаються штани кльош.

Крім того, у цьому сезоні модний горошок на білому фоні, клітинка, смужки. Блискітки та пір’я також можуть бути у вашому весняному гардеробі, проте з ними будьте обережні, їх краще одягати у вечірню пору, а не вдень», - радить Жанна Тріль.

«Також модниці цієї весни одягатимуть шорти та комбінезони. Проте пам’ятайте, що ви завжди прекрасні в тому, у чому вам комфортно», - підсумувала луцька модниця.

Завершився шостий Lutsk Fashion Weekend запальною Salsa afterparty.

Текст: Ірина НОВОСАД (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Передбачувано: письменниця Оксана Забужко прокоментувала результати акції «Прикрути»
Наступна новина На Волині від смерті врятували безхатька
Останні новини
Схожі новини