Передбачувано: письменниця Оксана Забужко прокоментувала результати акції «Прикрути»

Передбачувано: письменниця Оксана Забужко прокоментувала результати акції «Прикрути»

Відома українська поетеса та письменник Оксана Забужко прокоментувала результати акції «Прикрути», під час якої жителям України пропонувалося тимчасово знизити температуру опалення, щоб заощадити газ. 

Передбачувано: де ближче до «лінії вогню» і є свій досвід боротьби ще з 2014 р. - Дніпро, Миколаїв, Харків, Одеса..., - там не треба довго пояснювати, що наша перемога над Газпромом у Стокгольмі - це удар по противнику куди потужніший, аніж якби ЗСУ роздовбало зараз на Донбасі колону «вагнерів». Цілком собі привід для свята, і навіть трошки для фейєрверків (і хлопці в окопах ради такого діла простять!).

Читайте також: За добу Луцьк зекономив витрати газу на 5%, - «Нафтогаз»

А от Полтава, Чернігів, Калуш - просто тобі «лежбище советских отставников»: вилізла, бач, вата «из укромныя ложбины» (с)... (Знаю, що в Полтаві відставникам, як і в Криму, за Брежнєва масово квартири давали, Калуш - «город нефтяников» був, а от Чернігів - це таки несподівано, спантеличив...)
(Ах яка це незаймана, гігантська тема - радянська колонізація українських міст, - і скільки ще здійметься крику й смороду, коли її нарешті (а це неминуче!) почнуть-таки копати!)

В закладки майбутнім історикам: хороший документ, цінний, - написала вона у себе на сторінці у Facebook.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Антарктиді завдяки знімкам з космосу знайшли 1,5 мільйона пінгвінів
Наступна новина 7 гріхів, маленькі акули та чудернацькі шви на вітер, - луцький Lutsk Fashion Weekend у фото
Останні новини
Схожі новини