7-річного Матвія, який 15 годин блукав болотом, повернули до матері

7-річного Матвія, який 15 годин блукав болотом, повернули до матері

7-річного Матвія, який 15 годин блукав болотами, та його 12-річного брата повернули до матері після того, як хлопці тимчасово перебували у родичів, через неналежні умови в сім’ї. Кажуть, що мати стала на шлях виправлення, отож хлопців передали назад до родини.

Про це йдеться на сайті поліції Волині.

Нагадаємо, хлопчик зник надвечір 7 квітня. Мама звернулася до поліції аж вранці 8 квітня. В обідню пору дитину знайшли у болоті. На слід школяра вийшов службовий собака.  Тоді ж у поліції розповіли, що дитина мешкає у неналежних умовах.

Поліцейські навідались до Матвія, аби подарувати смаколики та одяг, схожий на формений. Під час приїзду поліції біля будинку працювали представники служб і громади та встановлювали в будинок меблі, привезли й посуд. Обіцяли тримати ситуацію на контролі та всіляко допомагати, у тому числі, з пошуком роботи, адже з трьох дорослих в сім’ї ніхто не працює. Мав прибути і староста села та особисто перевірити умови проживання та подбати про їх покращення. 

«Коли до поліцейських вийшов Матвій і побачив формений дитячий одяг, його радості не було меж. Він одразу вдягнув одяг та залюбки фотографувався з поліцейськими, посидів у службовому автомобілі і навіть виніс та показав свій щоденник», – кажуть у поліції.

Також правоохоронці провели бесіду і з матір’ю, бабою, дідом братів. Представники соцслужб з Горохова запевнили, що тримають цю сім’ю на контролі і стежитимуть, чи не зловживають дорослі алкоголем та чи відвідують хлопці школу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На боротьбу з коронавірусом витратять ще 50 тисяч євро: Луцьк виграв грант
Наступна новина Як будують “Супернову”. ВІДЕОЗВІТ ЗА ТРАВЕНЬ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні