88 будинків, 3 школи та 5 дитсадків у Луцьку – без тепла і гарячої води. Коли відновлять

88 будинків, 3 школи та 5 дитсадків у Луцьку – без тепла і гарячої води. Коли відновлять

88 житлових будинків, три школи та п'ять дитсадків у Луцьку зранку 20 січня залишилися без тепла і гарячої води. Причина – аварія на тепловій мережі.

Про це розповів Суспільному керівник комунального підприємства “Луцьктепло” Іван Скорупський.

Робітники Луцьктепла з 09:00 ранку працюють на Молоді, 14. Розкопали магістральну мережу, через яку йде теплопостачання на 33-й мікрорайон Луцька від котельні на Карбишева.

Директор підприємства Іван Скорупський каже: робітники спершу відкачували воду, щоб заварити трубу в кількох місцях. " Це досить серйозний витік на магістралі 530 мм. Витік збільшується, підживлення мереж зростає і це зростання може призвести до того, що в аварійному випадку може зупинитися котельня. Аби цього не допустити ми вирішили виконати роботи ці сьогодні", – поясню директор "Луцьктепло".

Зі слів керівника підприємства, наразі у п'яти дитсадках і трьох школах не відчувається зниження температури, бо ці освітні заклади обладнані індивідуальними тепловими пунктами. Послуги постачання тепла і гарячої води, зі слів Івана Скорупського, відновлять до кінця дня.

Суспільне розпитало чи відчули лучани відсутність теплопостачання в будинках та освітніх закладах міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін змінив правила реєстрації деяких автомобілів
Наступна новина На Волині у 2021 році виявили 81 мігранта. З яких країн
Останні новини
Схожі новини