На Волині у 2021 році виявили 81 мігранта. З яких країн

На Волині у 2021 році виявили 81 мігранта. З яких країн

Протягом 2021 року на Волині виявили 81 мігранта, було сплачено 218 штрафів, а 74 – примусово повернули до країн походження.

Про це повідомляє Міграційна служба Волинської області.

Затримали неврегульованих мігрантів з наступних країн: Азербайджан, Вірменія, Грузія, Білорусь, Естонія, Російська Федерація, Алжир, Китайська Народна Республіка, Бельгія, Італія, Казахстан, Нідерланди, Непал, Індія, Молдова, Польща, Швеція, Узбекистан.

Протягом року працівниками УДМС у Волинській області виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення встановлених правил перебування на території України іноземних громадян та осіб без громадянства, за порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла та реєстрації іноземців - осіб:

️– за ст. 203 КУпАП;

– за ст. 205 КУпАП;

– за ст. 203-1 КУпАП.

Щодо усіх виявлених «нелегалів» прийняті рішення про примусове повернення до країн походження. Неврегульованих мігрантів за рішенням суду видворено в примусовому порядку. 

Керівництвом УДМС прийнято рішення про заборону на в’їзду в Україну терміном від 3 до 5 років для іноземців, частина з яких мають невиконані майнові зобов`язання перед державою, фізичними та юридичними особами.

Заходи щодо запобігання та протидії нелегальній міграції тривають.

Міграційна служба вкотре звертається до волинян: якщо вам відомо про місця незаконного перебування іноземців повідомляйте на гарячу лінію Управління за тел: 0332-28-40-76

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 88 будинків, 3 школи та 5 дитсадків у Луцьку – без тепла і гарячої води. Коли відновлять
Наступна новина За минулу добу коронавірус виявили у понад 20 тисяч українців
Останні новини
Схожі новини