«90-ті повернулися»: під Луцькрадою протестують підприємці. ФОТО

«90-ті повернулися»: під Луцькрадою протестують підприємці. ФОТО

Під стіни Луцької міської ради прийшли власники контейнерів на ринку «Шанс», щоб поспілкуватись із депутатським корпусом. Вони розвісили на поручнях плакати із написом «90-ті повернулися».

Це відбувається 29 серпня за півгодини до початку сесії міської ради, на якій розглянуть питання про непродовження договору оренди для цього ринку. 

«Це питання вже не перший раз піднімається. На земельній комісії влітку це питання вже піднімали, люди зверталися до депутатів з питаннями, яка їхня подальша доля. Їм запропонували передати території для КП «Луцькі ринки».

Але люди бачили, що відбувалось на Завокзальному ринку, на ринку «Львівський». У них є побоювання, щоб їх не позбавили робочих місць, це найголовніше. Тому вони прийшли за роз’ясненнями. Якщо не продовжать договір оренди, а це 80 металоконструкцій, їхня робочі місця. Дуже цікаво, як це відбуватиметься», - розповів керівник асоціації «Бізнес Волинь» Ігор Дильов.

За словами протестувальників, обманним шляхом у міській раді хочуть забрати цей ринок та створити там або торговий центр, або перепродати його за вдвічі дорожчу ціну та нажитись на цьому. Підприємці кажуть, що зараз на ринку постійні перевірки влаштовують муніципали, «кошмарять» й інші служби. Мовляв, лише пожежників ще не було.

«Ми боїмося, щоб ринок не потрапив у комунальну власність. Тоді нас чекає доля Ювілейного, Північного, Домінанти. Всі ті ринки були комунальні і всі ті території позабирали. Поставили супермаркети, торгові центри, а люди втратили свою роботу. І ми боїмося, що це чекає і нас», - розповіла підприємець Раїса Ткаченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля 27-ої школи просять встановити обмежувачі руху
Наступна новина Заготівля дикорослої продукції поповнила бюджет Волині майже на 5 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини