АДС цілодобово на варті: торік «Волиньгаз» прийняв 10 тисяч викликів

АДС цілодобово на варті: торік «Волиньгаз» прийняв 10 тисяч викликів

Десять тисяч разів у 2022 році бригади аварійно-диспетчерської служби АТ «Волиньгаз» виїздили на виклики. Основна причина заявок – повідомлення про запах газу в приміщенні або на вулиці, – повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Щодня та без вихідних 15 бригад АДС оперативно реагують та виїжджають на виклики споживачів по області задля безаварійного та безперебійного розподілу газу клієнтам. 

У разі якщо ви відчули запах газу, телефонуйте за номером телефону «104» і дотримуйтесь вказівок оператора.

АТ «Волиньгаз» закликає краян самовільно не втручатись у роботу газових мереж, оскільки такі дії можуть призвести до аварійних ситуацій та нещасних випадків. А щоб уникати аварійних випадків потрібно укладати договір із фахівцями на обслуговування газових приладів та мереж.

«Волиньгаз» рекомендує раз на рік проводити технічне обслуговування газових мереж і приладів у домоволодіннях кожного споживача та самостійно подбати про безпеку.

Технічне обслуговування – це контроль за технічним станом, перевірка та виявлення місць витоків газу, очищення, змащення та інші операції з утримання працездатності й справності газових мереж.

Під час технічного обслуговування фахівці АТ «Волиньгаз», що працює під брендом РГК, за допомогою сучасного обладнання перевіряють мережі на герметичність, щільність з’єднань, справність кранів тощо.

За консультацією можна звернутись за номерами: (0332) 77 69 18, (0332) 280 104, 067 333 9 104 або завітати до найближчого Клієнтського простору на Волині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Падіння гвинтокрила в Броварах: СБУ розглядає кілька версій катастрофи
Наступна новина Хлопці раді навіть невеличким дрібничкам: у луцькій бібліотеці вкотре зібрали допомогу на фронт
Останні новини
Схожі новини