Адвокат затриманого в Луцьку кримінального авторитета вимагає його звільнення

Адвокат затриманого в Луцьку кримінального авторитета вимагає його звільнення

Адвокат кримінального авторитета Олега Кравчука, який відомий у кримінальних колах під прізвиськом Алєня, подав скаргу з вимогою визнати незаконноим затримання його клієнта.

Про це стало відомо в ході засідання щодо обрання запобіжного заходу, що триває 6 квітня, пише ВолиньPost.

Так, озвучили, що ввечері 5 квітня від адвоката підозрюваного до суду надійшла скарга на незаконне затримання.

Адвокат Кравчука Віктор Коренга повідомив, що він і його підзахисний вважають затримання незаконним. Адвокат наводив низку обґрунтувань. Наприклад, те, що підставою затримання стало нібито те, що 16 березня Кравчук за попередньою змовою із групою осіб вчинив злочин. Однак, його підзахисного затримали не безпосередньо після вчинення цього злочину, а аж через 19 днів.

Окрім того, нібито немає визначених статтею 208 КПК підстав для затримання тощо, тож адвокат вважає таке затримання незаконним.

Тому Коренга просив визнати затримання Кравчука незаконним та звільнити його з-під варти в залі суду негайно. Однак попри те, що адвокат прохав розглядати скаргу до розгляду клопотання про обрання міри запобіжного заходу, суд об’єднав її та клопотання в одне провадження. Тож наразі у засіданні вивчають матеріали справи.

Нагадаємо, 4 квітня, представники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області затримали Олега Кравчука через причетність до так званої заборолівської справи, пов’язаної із викраденням та триманням у підвалі видобувачів криптовалюти.

Фото: ВолиньPost


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині майже половина нетверезих водіїв змогли уникнути суворого покарання
Наступна новина Лучанки отримали подарунки від Центру краси BOMOND та «Інвестора»
Останні новини
Схожі новини