Альтернативи MacBook Air 2020 на Windows

Альтернативи MacBook Air 2020 на Windows

У 2021 році компанія Apple випустила чимало крутих гаджетів, і одним з них став MacBook Air з поліпшеним екраном і більш потужною «начинкою».

Але вартість техніки Apple  все ще залишається високою, і якщо ви хочете підібрати якусь дешевшу альтернативу, то пропонуємо вашій увазі підбірку актуальних ноутбуків на Windows від магазину stylus.ua.

Xiaomi RedmiBook 14" 2020

Redmibook 14" — це поєднання продуктивності і елегантності. Під корпусом знаходиться процесор Intel Core 10 покоління, дискретна відеокарта GeForce MX250, швидкий SSD-накопичувач обсягом до 1 Тб. Відеопам'ять GDDR5 гарантує високу продуктивність при обробці зображень і відео, в іграх та інших завданнях, що вимагають значних ресурсів.

Контент виводиться на якісний 14-дюймовий FullHD-екран з максимальною яскравістю 250 ніт. Екран займає 81% площі панелі. Час автономної роботи гаджета — до 10 годин, а вага складає до 1,5 кг.

HP Omen 15-ek0013dx

Продуктивний ноутбук з 15,6-дюймовим матовим екраном, процесором Intel Core 10 покоління, до 32 Гб ОЗП і SSD-диском до 1 Тб. Також модель оснастили дискретною графікою NVIDIA з відеопам'яттю формату GDDR6 — ще швидше і ефективніше GDDR5.

В якості апаратної платформи використовується ОС Windows 10 Home. Час роботи без підзарядки становить до 10 годин, — дуже хороший показник. А ось назвати ноутбук занадто легким не можна — важить він 2,36 кг (але треба враховувати, що тут 15-дюймовий екран).

Google PixelBook GO

Ультралегкий (1,09 кг) і компактний ноутбук з потужною начинкою: Intel Core восьмого покоління, SSD-накопичувач і до 32 Гб оперативної пам'яті. Для виведення інформації встановлено 13,3-дюймовий FullHD-екран з глянцевим покриттям, як в MacBook Air.

Працює модель на фірмовій операційній системі Chrome OS, яка пропонує схожий інтерфейс з Windows. Найкращий варіант для подорожей і відряджень, коли в дорозі теж потрібно попрацювати.

Acer Swift 5 SF514-55TA

Виробник стверджує, що це найлегший 14-дюймовий ноутбук, який можна носити з собою цілий день і не відчути його вагу (вона становить всього 990 грам). А товщина корпусу — 14,95 мм, тому Swift 5 не займе багато місця у вашому рюкзаку.

Всередині ноутбука потужна відеокарта NVIDIA і процесор Intel® Core 10 покоління, тому ви можете бути впевнені в тому, що ноутбук впорається з найпотужнішими завданнями.

Ще більше класних і продуктивних ноутбуків на Windows ви знайдете на сайті stylus.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Автотроща зі «швидкою» у Маневицькому районі. Суд виніс вирок водію
Наступна новина Існує ризик збільшення вартості проїзду в маршрутках до 8-10 гривень, – Луцькрада
Останні новини
Схожі новини