Amazon Prime має більше 100 млн підписників

Amazon Prime має більше 100 млн підписників

Отриманий прибуток від такої кількості клієнтів дозволив компанії покрити витрати та інвестувати в подальший розвиток.

Генеральний директор Amazon Джефф Безос розповів, що кількість підписників сервісу Amazon Prime перевищила 100 млн людей по всьому світу.

Про це він повідомив у щорічному листі до акціонерів, передає CNBC.

Лише за 2017 рік компанія додала кількість платних підписників, більшу, ніж за будь-який попередній. До цього моменту їх кількість не розголошувалась, зазначалося лише, що їх «мільйони».

На сьогодні підписка в Amazon Prime коштує $99 на рік. Сервіс передбачає безкоштовну дводенну доставку на всі товари, які продає компанія, доступ до музики, відеороликів та інші переваги.

Прибутки від такої кількості клієнтів дозволили покрити витрати онлайн-ритейлера та дали йому змогу продовжувати інвестувати в технології.

Безос також повідомив, що за минулий рік було продано рекордну кількість товарів, лише пристроїв Echo було продано «десятки мільйонів».

Безос заявив, що найважливішим для його компанії є наявність високих стандартів в управлінні бізнесом, оскільки лише вони «можуть задовольнити постійно зростаючі очікування клієнтів».

На його думку, високі стандарти це те, чому можна навчити, і вони є «заразними» всередині компанії. Втім вони мають бути «специфічними для кожної області», тому що вони не поширюються автоматично.

«Побудова культури високих стандартів варта зусиль, і має багато переваг», – пише Безос.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Брамі» - відкриття літньої тераси
Наступна новина У тіні знаходиться 40% української економіки – Рева
Останні новини
Схожі новини