Американські безпілотники провели розвідку над окупованим Кримом

Американські безпілотники провели розвідку над окупованим Кримом

Один з літаків здійснював розвідку спочатку над Донбасом.

Два американських військових літака – морський розвідник P-8A Poseidon і дальній важкий безпілотник RQ-4A Global Hawk – здійснили масштабну розвідувальну операцію, що охопила практично усе окуповане Росією узбережжя на Чорному морі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Стратегічний літальний апарат ВВС США RQ-4A Global Hawk спочатку проводив розвідку вздовж лінії розмежування в Донбасі, після цього протягом кількох годин літав вздовж усього узбережжя Криму. В той же час, патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon, що вилетів з бази Сігонелла на італійському острові Сицилія, був помічений поблизу Севастополя. Окрім цього він зробив політ на захід та південь острова та біля Новоросійська.

Як повідомляється, це був вже другий політ американського далекого розвідувального безпілотника вздовж лінії розмежування на Донбасі та над узбережжям Криму. Перший було здійснено 1 січня.

Інформацію щодо американських безпілотників у своєму Facebook підтвердив і журналіст Андрій Дзиндзя.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЦРУ: Росія намагається підірвати наступні вибори в США
Наступна новина Акціонери Apple закликають компанію боротись із залежністю підлітків від iPhone
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні