Андре Тан порадував луцьких модниць з пишними формами ексклюзивною колекцією. ФОТО

Андре Тан порадував луцьких модниць з пишними формами ексклюзивною колекцією. ФОТО

Український дизайнер Андре Тан потішив жінок з об'ємними формами ексклюзивною колекцією «Пишна та розкішна». Її презентація відбулася і у Луцьку в неділю, 4 березня.

«Усі ми спостерігали на телеканалі 1+1 шоу «Модель ХL» і саме цей проект надихнув Андре Тана, де він був членом журі, на створення колекції жіночого одягу для пишних та розкішних.

Згідно статистики, в Україні – 40 відсотків жінок мають пишні форми. Неодноразово до нас заходили такі жінки, кажучи, що не зважаючи на свої об’єми, вони теж хочуть вдягатися гарно та в дизайнерські речі. Добре, що Андре Тан надихнувся проектом «Модель ХL» і створив капсульну колекцію «Пишна та розкішна»: це і сукні, і блузи, футболки, брюки, спідниці.

Тенденції фешн-індустрії теж присутні у цій колекції: темно-синій денім, смужка, мереживо… Усе поєднане так, щоб приховати недоліки фігури та підкреслити її переваги»,- розповіла директор магазину A.Tan у Луцьку Ірина Пасічник.

Тож відтепер у луцькому магазині дизайнерського одягу Андре Тана можна придбати вбрання великих розмірів – до 56-го.

«Колекція «Пишна та розкішна» - це поки експеримент. Раніше в основній колекції у нас були розміри до ХL. Однак колекція для «розкішних» жінок збільшуватиметься, якщо буде попит на неї», - розповіла Ірина Пасічник.

Спеціальною гостею презентації була фіналістка шоу «Модель ХL» Ріма Пенджієва.

Саме вона продемонструвала відвідувачам магазину кілька нарядів з новоствореної колекції українського дизайнера.

«Протягом багатьох років жінок з пишними формами вважають не красивими, не сексуальними. Так не можна! Кожна жінка гарна по-своєму, має власну родзинку та право бути сексуальною та привабливою. І це в жодному разі не повинно залежати від об’ємів.

Я – дівчина вагою далеко за сто кілограмів! Хто б сказав, правда?! Справа не у вазі, а у тому, що у жінки в душі. Як тільки жінка почне себе любити, вона стане бажаною та потрібною зі всіх сторін. Як ви ставитесь до себе, так і люди вас сприймають, особливо чоловіки!», - переконана Ріма Пенджієва.

Модель ХL також порадила жінкам, не втрачати віри у себе, навіть якщо у вазі додалося кілька зайвих кіло.

«Негарних жінок не буває. Є жінки – закомплексовані, недоглянуті та невпевнені у собі. Як тільки жінка починає сприймати себе такою, як вона є, це одразу стає помітно. Ще одна порада – займатися спортом. Я теж займаюся спортом, не вживаю шкідливої їжі, але при цьому шикарно виглядаю, не будучи худою.

Важливо – позбутися у своєму оточенні людей, які ображають вас та «заганяють» в комплекси. Подалі таких людей!», - розповіла Ріма.

Стосовно одягу, то Ріма Пенджієва радить жінкам з пишними формами уникати «балахонів», вбрання «депресивних» кольорів, а, навпаки, - більше яскравого, легкого одягу, яким можна підкреслити талію, якою б вона не була, зробити акцент на зоні декольте…

Лучанка Олена, яка завітала на презентацію колекції, розповіла, що вже вподобала кілька нарядів для себе, та зізналася, що своїх пишних форм не соромиться.

«Дівчата, жінки різних об’ємів хочуть гарно вдягатися. Розмір немає значення, бо гарно виглядати потрібно у будь-якому віці», - поділилась думками Олена.

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бойовики Донбасу зірвали оголошене раніше перемир'я
Наступна новина Луцькі лікарі зробили 3D-операцію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини