Скандального екс-заступника луцького мера Андрія Кицю нагородять грамотою

Скандального екс-заступника луцького мера Андрія Кицю нагородять грамотою

Колишнього заступника Луцького міського голови, а нині – директора школи №1 Андрія Кицю у мерії вирішили нагородити почесною грамотою.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря міської ради Григорія Пустовіта.

Директора спеціалізованої школи №1, члена міського виконавчого комітету вирішили нагородити почесною грамотою міського голови «за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, а також з нагоди 50-річчя від дня народження».

Нагадаємо, у березні 2017 року після смерті міського голови Миколи Романюка та зміни влади у Луцьку троє заступників мера – Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили про своє звільнення. За декілька днів пішов з посади й Андрій Киця, хоча він залишився членом міського виконавчого комітету. А от Юрій Вербич залишився на посаді заступника міського голови у новій владній команді.

За словами Сергія Григоренка, і Андрій Киця, і Юрій Вербич спершу запевняли, що не працюватимуть з новою владою, а потім «передумали».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українка оголосила бойкот турнірів у Росії
Наступна новина Луцький НТУ відмовився йти на навчання з понеділка
Останні новини
Схожі новини