Луцький НТУ відмовився йти на навчання з понеділка

Луцький НТУ відмовився йти на навчання з понеділка

Луцький національний тенічний університет не працюватиме протягом понеділка-середи, тобто 5, 6 і 7 березня. 

Про це йдеться у розпорядженні ректора Петра Савчука, яке той підписав 2 березня. 

У повідомленні Студентської ради ЛНТУ йдеться, що «розпорядження діє, незважаючи на рішення Кризового комітету від 03 березня 2018 року».

Той факт, що протягом понеділка-середи ЛНТУ «гулятиме», підтвердив і ректор вишу у коментарі виданню «Конкурент», повідомляє Волинь24. «Навчальний процес буде продовжено з 9 березня» - сказав він. 

Нагадаємо 2 березня на Волині оголосили про призупинення навчання в навчальних закладах через потребу економити енергоносії.

Утім, вже 3 березня стало відомо, що вимушені "канікули" скасовуються: Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України ухвалив рішення про відновлення навчання. «Керівництву ВНЗ та органам місцевого самоврядування надіслали спеціальні листи-роз’яснення. У них зокрема йдеться про відновлення навчання на всій території України з 5 березня 2018 року» - йшлося у повідомленні міністерства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандального екс-заступника луцького мера Андрія Кицю нагородять грамотою
Наступна новина «Нафтогаз»: Україна запобігла спробі Росії створити штучну кризу з газом
Останні новини
Схожі новини