Англійська як друга рідна, ІТ-технології, балет. У Луцьку запрацює нова приватна школа

Англійська як друга рідна, ІТ-технології, балет. У Луцьку запрацює нова приватна школа
Приватна школа «Колегіум Years» у Луцьку

У 2020 році у Луцьку відкриють приватну школу, яка декларує надання повної середньої освіти за інноваційними методиками для всебічного гармонійного розвитку дитини. Її презентація відбудеться 8 лютого. Приватний заклад матиме назву «Колегіум Years».

Про це повідомили засновники закладу.

У школі обіцяють англійську з носіями мови, поглиблене вивчення предметів STEM-напряму, студії бойового гопака і балету, робототехніку і ІТ-технології, традиційні предмети за новітніми методиками.

Окреме приміщення колегіуму знаходиться поблизу центру міста. Обіцяють, що воно буде оснащене усім необхідним для організації комфортного і ефективного навчального процесу, а також сучасними системами інфраструктури і безпеки.

Гасло навчального закладу: «Школа інтелекту, свободи і щастя».

Сторінка школи у фейсбуці: https://www.facebook.com/years.school/

Щоб потрапити на презентацію школи від засновниці Валентини Галущакпотрібно заповнити форму за цим посиланням

Кількість місць обмежена.

Презентація відбудеться 8 лютого 2020 року о 12-й годині за адресою: вулиця Набережна, 42 (конференц-зал Passage Interdit).

А ви вже обрали школу для свого першокласника?

Довідка.
Абревіатура STEM розшифровується як Science (Наука), Technology (Технології), Engineering (Інженерія) та Mathematics (Математика). Саме ці напрями лежать в основі даної методики освіти. При цьому дані дисципліни вивчаються не окремо, як ми звикли, а у комплексі. Велике значення грає практичне застосування отриманих знань. Дитина не просто знайомиться з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а вчиться реалізовувати вивчене на практиці. Учні отримують практичні навички, що можуть зробити наше життя простіше, наприклад створення «розумного дому».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Податок на розкіш: назвали 172 авто, які підпадають під спеціальні умови оподаткування
Наступна новина Коли Старий ринок повністю перенесуть
Останні новини
Схожі новини