Антитіла виробляються майже у всіх, хто перехворів на коронавірус, – заява учених

Антитіла виробляються майже у всіх, хто перехворів на коронавірус, – заява учених
Фото ілюстративне

Група дослідників під керівництвом вірусолога Флоріана Краммера з наукового центру при нью-йоркській мережі лікарень Mount Sinai вважають, що антитіла виробляються майже у всіх пацієнтів, які перехворіли на коронавірус.

Як передає kommersant з посиланням на The New York Times, антитіла виробляються незалежно від віку, статі та тяжкості перебігу хвороби, пише УНІАН.

Дослідження проводилося за даними 624 хворих. Спочатку тести на антитіла дали позитивний результат у 511 учасників, у решти їх було занадто мало або не було зовсім. При повторному тестуванні антитіла виявили ще у 60 осіб.

На думку вчених, це може свідчити про те, що результати аналізів залежать від терміну їхнього проведення після одужання.

Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Меліта Вуйнович раніше повідомила, що наявність антитіл до коронавирусу не гарантує, що людина не заразиться ним знову.

Зараз у світі зареєстровано 3,85 млн заражених COVID-19. Найбільше в США – ,26 млн. Всього померло близько 270 тис. осіб.

В Україні коронавірус виявили у понад 14 тисяч людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Український будівельник може легально заробляти в Бельгії від 2500 євро. Знаємо, як це зробити
Наступна новина На карантині за газ платять лише 67 % волинян
Останні новини
Схожі новини