«Арена Ковель» чи «Локомотив»? Обирають нову назву стадіону у місті залізничників

«Арена Ковель» чи «Локомотив»? Обирають нову назву стадіону у місті залізничників
Стадіон «Локомотив» у Ковелі

У Ковелі думають над новою назвою відновленого стадіону «Локомотив». Серед запропонованих варіантів – «Локомотив» (стара назва), «Арена Ковель», Гетьманів Ружинських, «Альянс», «Локомотив Ковель», «Альянс Локомотив», «Арена Європа», «Олімп».

Під час свого річного звіту за 2019 рік міський голова Олег Кіндер розповів про просування будівництва стадіону «Локомотив», повідомляє Район.Ковель.

«Те, що всі донедавна споглядали візуально на фотографіях, потрохи стає реальністю. Будівельники уже звели підтрибунні приміщення, змонтували накриття, залізобетонні конструкції, де будуть влаштовані сидіння. Виконано уже ряд внутрішніх робіт. Завершили прокладання мереж водопостачання, каналізації та електрозабезпечення», – сказав Олег Кіндер.

Тут розпочали роботи з червня минулого року. Кошторисна вартість реконструкції – понад 100 мільйонів гривень. Певну суму коштів отримали у рамках програми транскордонного співробітництва ЄС «Польща-Білорусь-Україна». Та все ж основну частину грошей на будівництво буде спрямують з міського бюджету.

Читати також: Культурний центр, легкоатлетичні доріжки, парковка. Як у Ковелі реконструюють стадіон

«Плануємо, що на місці колишнього «Локомотиву» буде зведено новий стадіон-красень з легкоатлетичними доріжками, комфортними місцями для вболівальників, приміщеннями для спортсменів. Сьогодні напрацьовуються варіанти його назви, тож принагідно запрошую вас долучитися і подавати свої пропозиції у відділ внутрішньої політики», – поділився мер і запросив присутніх до голосування за назву нового стадіону.

Секретар міської ради Віра Федосюк на своїй сторінці у Facebook опублікувала посилання на голосування із запропонованими варіантами.

Станом на 1 березня у голосуванні взяли 1 573 осіб. Набільше – 27,3 % (428 голосів) – набрала назва «Арена Ковель».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Червоні доріжки, відомі дизайнери та розкішне вбрання. Яким був Lutsk Fashion Weekend. Фоторепортаж
Наступна новина 12-річний волинянин переміг у співочому конкурсі в Лондоні
Останні новини
Схожі новини