Червоні доріжки, відомі дизайнери та розкішне вбрання. Яким був Lutsk Fashion Weekend. Фоторепортаж

Червоні доріжки, відомі дизайнери та розкішне вбрання. Яким був Lutsk Fashion Weekend. Фоторепортаж

Червоні доріжки, гості у розкішному вбранні, відомі дизайнери, зосереджені моделі – вечірка стилю та краси відбулася у Луцьку.

У суботу, 29 лютого,  на території комплексу автомобільних послуг «WEST AUTO HUB» відбувся XII Lutsk Fashion Weekend.

Засновниця Lutsk Fashion Weekend, власниця модельної агенції «Grace Model House» Анна Тріль розповіла, що організація була важкою, однак результат приніс неймовірні позитивні емоції.

«Обрали локацію WEST AUTO HUB, бо тут дуже стильно, сучасно і це місце ідеально підходить для показів взимку. До того ж, тут багато місця, аби люди відчували себе комфортно. Хоч організація була, як завжди, важкою, але це велике задоволення, бо ми дуже любимо свою роботу»

Одна з організаторок заходу та топ-менеджерка із регіонального розвитку та маркетингу компанії «WEST AUTO HUB» Вікторія Доманська зазначила, що найважливішим для них було зробити подію максимально комфортною для усіх відвідувачів.

«Ми цей захід організовували спільно з Анною Тріль, з її сторони було залучення дизайнерів, моделей, Марічки Островської, школи танців та сальси. З моєї сторони та зі сторони компанії «WEST AUTO HUB» – організація місця, розподіл приміщення на зони. Ми намагались зробити усе максимально комфортно для відвідувачів. За цим стоїть багато роботи, бо ми залучали справжніх професіоналів, аби правильно вибудувати ще світло та звук. Я сподіваюсь, що усе вдалося і всім все сподобалось»

Вікторія Доманська (ліворуч) та Наталка Войтович

 

«Я з 10 години була вже тут. Бо ми лише фотозони 5 разів переставляли. Було важко, дійсно, бо є багато організаторів і у кожного своя думка з того чи іншого приводу. Але нам вдалося досягнути компромісу і якісно усе зробити», - розповіла Вікторія Доманська. 

Ведучими заходу були Анна Тріль та Павло Луцака. Подія розпочалась із перформансу Марічки Островської під назвою «Перевтілення в себе».

Свої колекції презентували чимало відомих українських брендів, серед яких Laktionova DRESSES, Addiction, СВАРГА, ZALESOVA,  Karol` accessories by Kateryna Karol. 

Родзинкою заходу став показ колекції лауреата міжнародних премій у сфері моди, учасника Тижнів Моди в Україні, країнах СНГ та Балтії, Іспанії, Франції, Швеції та інших –  Руслана Хвастова з колекцією «Турандот».

На Тижні Моди в Швеції колекція «Турандот» отримала кубок «The best collection Scandinavian Fashion Week», цю ж колекцію дизайнер показав й у Луцьку. 

Між показами присутні мали змогу насолодитися вокалом відомої волинської співачки, учасниці проєкту «Голос Країни» Марії Хурсенко. Також для гостей заходу виступали учасники школи танців «Showbox».

Не обійшлось і без приємних подарунків: найактивніші глядачі отримали сертифікати, знижки та подарунки від генерального партнера -  Fragolino Novellina.

Вже не вперше у показі брали участь учасниці проєкту «Краса без меж».

Ведучий Павло Луцака наголосив, що українські жінки здатні руйнувати стереотипи про красу.

«Проект «Краса без меж» спрямований довести, що сучасні стандарти жіночої краси – це не лише молодість, параметри «90-60-90» та високий зріст. Успішна жінка здатна надихати своєю індивідуальністю. Красива українська жінка щодень ламає усі стереотипи та вміє поєднувати у собі успішну леді, професіонала своєї справи, люблячу маму та дружину», – наголосив ведучий.  

Учасниці проєкту «Краса без меж» на Lutsk Fashion Weekend

Учасниці проєкту «Краса без меж» дефілювали на подіумі в одязі дизайнерки Оксани Оксютюк

Після заходу усі охочі могли взяти участь у майстер-класі від школи танців «Social Dance Club SI Bailar». 

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

  

ZALESOVА
  
Колекція Руслана Хвастова «Турандот»
 
Колекція «Perfect 5» українського бренду Laktionova DRESSES
  
Karol` accessories by Kateryna Karol
  
Addiction
 







 

Бренд «Сварга»
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із Центрального на Новий ринок уже перевезли 39 контейнерів, – Луцькрада
Наступна новина «Арена Ковель» чи «Локомотив»? Обирають нову назву стадіону у місті залізничників
Останні новини
Схожі новини