Арештували «нацгвардійців», які напали на лучанина

Арештували «нацгвардійців», які напали на лучанина
Джерело фото: прес-служба СБУ

Трьом киянам, підозрюваним у розбійному нападі на 39-річного лучанина, правоохоронці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це пише прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Нагадаємо, що у понеділок, 22 жовтня, у Маневицькому районі троє зловмисників у масках проникли до орендованого 39-річним жителем Луцька будинку. Вони зв’язали його, та погрожуючи пістолетом, заволоділи значною сумою грошей.

За вчинення кримінального правопорушення слідчі ГУНП у Волинській області в співпраці із співробітниками СБУ затримали трьох жителів Києва.

З’ясувалося, що затримані - учасники організованого угруповання, причетного до здійснення низки розбійних нападів на території України.Злочинці діяли під виглядом нацгвардійців.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину передбаченого  ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій. Підозрюваним обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що задекларував головний антимонопольник Волині
Наступна новина «Луцькводоканал» не має грошей, щоб погасити борг енергетикам
Останні новини
Схожі новини