Архієпископ Нафанаїл освятив престол Свято-Благовіщенського храму УПЦ у Луцьку

Архієпископ Нафанаїл освятив престол Свято-Благовіщенського храму УПЦ у Луцьку

26 жовтня 2021 року, керуючий єпархією УПЦ, архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл освятив престол Свято-Благовіщенського храму Луцька, що у районі 40-го кварталу. 

Цього дня співслужили секретар єпархії прот. Миколай Бондарук, віцесекретар єпархії прот. Валерій Мучак, настоятель парафії прот. Володимир Літвенчук, клірики єпархії та гості у священному сані, – йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ.

З благословіння Предстоятеля УПЦ, владика нагородив настоятеля храму правом носіння другого наперстного хреста з прикрасами. Також клірики храму ієреї Олексій Чічков та Іоанн Полюхович були нагороджені золотими хрестами.

Під час богослужіння молилися за мир в Україні та за єдність світового православ’я. Також були піднесені молитви за позбавлення від коронавірусної інфекції та здоров’я медичних працівників. Була виголошена молитва під час згубної пошесті та смертоносної зарази. На завершення владика нагородив активних прихожан єпархіальними грамотами та благословив усіх.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – більш як 22 тисячі нових хворих на ковід. Померло – 692
Наступна новина У МОЗ дозволили щепити проти ковіду дітей з 12 років. Якою вакциною
Останні новини
Схожі новини