Аркадій Соломатін поскаржився на журналістів

Аркадій Соломатін поскаржився на журналістів

Одне з волинських інтернет-видань нібито перекручує інформацію про земельні питання, які нині актуальні для Луцька.

Таку заяву під час сесії у середу, 28 лютого зробив Аркадій Саламатін, депутат Луцької міської ради. 

«Дитина, яка прийшла в 22 роки і почала знімати на камеру мою хату. Я згадав себе, я в її роки вже літав на самольоті АН, а не шукав, хто більше заплатить. У 4 кабінеті в ЦНАПІ, я там приймаю, але дам інформацію вдома. Але хай на совісті людей буде те, що повирізали мої слова.»

Депутат додав, що якщо журналіста використовують, то він не матиме власної думки. Мова нібито про необ’єктивно висвітлення ситуації в районі Вишків. 

«Вишків це той район, де хата стоїть в Ківерцях, а літня кухня – в Луцьку. Тій людині ми не змоги допомогти, бо немає ніяких документів» - додав депутат і зазначив, що видання пише неправду вже впродовж півроку.

Раніше ЗМІ повідомляли, що лучанин Володимир Ковалець 13 разів отримав відмову на отримання землі від депутатів. Обранці не дають приватизувати землю, якою його сім'я користується з 1963 року. Депутаті кажуть, что землі в Луцьку мало, тому вона перш за все піде АТОвцям. Однак, деякі депутати можуть «вирішити» питання з землею, як це було у випадку з ділянкою для родини Кльоців-Кондратюків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не було де жити, тож замерзли у підвалах: у Луцьку двох чоловіків знайшли мертвими. ФОТО 18+
Наступна новина Депутати блокують трибуну з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно. ФОТО
Останні новини
Схожі новини