Депутати блокують трибуну з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно. ФОТО

Депутати блокують трибуну з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно. ФОТО

У Луцьку на вулиці Вороніхіна 37 віддають ділянку під забудову, деякі депутати проти.

«Просто безкоштовно в оренду ділянку, то це не нормально» - сказав під час сесії у середу, 28 лютого депутат Павло Данильчук.

Думку Данильчука підтримав і Микола Федік. Він зазначив, що на тій ділянці є гектар землі, де побудують багатоквартирний будинок. А лучанам пояснюють, що землю надають для учасників АТО. Микола Федік запропонував зняти питання з голосування.

Депутат Юлія Вусенко закликала колег, які також вважають, що ця ділянка має бути виставлена на аукціон, адже мова про величезні прибутки для міста.

«Всі за те, щоб місто розвивалося, але таким чином землею розкидатися просто неприпустимо».

Пропозицію зняти питання про виділення ділянки під забудову депутати не підтримали.

«Укроп з прихвостнями своїми дерибанять зелмлю. Це реально зрада» - так на це відреагував Павло Данильчук. Депутати почали блокувати трибуну.

Депутат ЛМР Сергій Була вирішив відповісти колегам та журналістам:

«На сьогоднішній день стоїть питання про виділення ділянки нежитлових приміщень. Цей об’єкт займає величезну частину території».

«Була бреше» - вигукнув хтось. До трибуни підійшов активіст Сергій Рижков, аби заперечити виділення ділянки.

Юлія Вусенко виступила з вимогою зняти питання. Вигуками «Зняти, зняти!» підтримали депутатку їх колеги. Проте, депутатський корпус не проголосував за зняття питання.

«Ви нахабно хочте просто проголосувати. Питання винесено від комісію, про яку преса не знала, не працював ніхто, окрім комісії.» - відповів на це Петро Данильчук.

Євген Ткачук сказав, що комісія була при журналістах та працівниках секретаріату, тож питання винесено на сесію згідно правил.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аркадій Соломатін поскаржився на журналістів
Наступна новина На Любомльщині під час пожежі загинула людина. ФОТО
Останні новини
Схожі новини