Атовець, якому закрили мозок титановою пластиною, готується до виписки з лікарні. ФОТО

Атовець, якому закрили мозок титановою пластиною, готується до виписки з лікарні. ФОТО
Олександр Кадира з лікарями (фото: Фейсбук)

Волинський атовець із Маневицького району Олександр Кадира, якому закрили частину мозку титановою пластиною, добре почувається. 

Про це розповіла волонтерка Наталія Попова у Фейсбуці.

«5 днів тому ковельські хірурги закрили титановою пластиною 1/4 частину черепу ! Хлопець сміється, що схожий на Чіполіно сьогодні!) Саша вже на ногах! І через 7 днів, після зняття швів, готується додому», – розповіла вона.

«Безмежна вдячність від Кадир ВСІМ працівникам Ковельського МТМО за допомогу і опіку!! І особливо нейрохірургу Юрію Новаку і головному лікарю Олегу Самчуку!
Безмежна вдячність всім добродіям за кошти, які і досі надходять на рахунок мами (станом на сьогодні 57 804 грн)», – заявила волонтерка.

Нагадаємо, Олександр Кадира – ветеран війни, який служив у 53-й бригаді. Після демобілізації живе у Маневичах. 27 липня минулого року сусіди знайшли Олександра біля під’їзду з черепно-мозковою травмою. Хлопець був непритомним. Після цього два місяці проходив реабілітацію у Клеванському військовому реабілітаційному центрі. 

1 лютого у Ковельському МТМО лікарі безкоштовно закрили йому частину мозку титановою пластиною. Гроші збирали лише на саму титанову пластину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку закривається грузинське кафе
Наступна новина «Зґвалтування», хованки і пес: як у Львові затримували лучанина за крадіжку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини