Атовці з інших областей приписуються у Луцьку, щоб отримати житло, - Пустовіт

Атовці з інших областей приписуються у Луцьку, щоб отримати житло, - Пустовіт
Фото - Волинські Новини

Учасники АТО-ООС з інших областей України приписуються у Луцьку, аби взяти участь у програмі «50 на 50» зі співфінансування купівлі житла.

Про це розповів в.о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт у інтерв’ю Волинській газеті.

«Луцьк, наприклад, єдине на Волині та одне з небагатьох міст в Україні, яке надає житло учасникам АТО. І що ви думаєте? Люди з інших населених пунктів почали в нас масово приписуватися!» – розповів чиновник.

За його словами, «за останній час» у Луцьку приписались 25 атовців, серед яких люди, приписані у Харківській та сусідній Рівненській областях.

«Звичайно, ми шануємо всіх захисників України, але насамперед повинні подбати про лучан, які воювали на російсько-українському фронті та родини полеглих Героїв. Тому доводиться вводити певні обмеження для іногородніх, котрі намагаються потрапити на пільгову чергу», – розповів він.

Нагадаємо, у Луцьку діє програма купівлі житла для учасників АТО «50 на 50». З них половину вартості квартири оплачує міська рада, решту – той, хто хоче придбати житло.

Читати також: У Луцьку трьом атовцям дадуть гроші на житло


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На дорогах Волині небезпечно через ожеледицю
Наступна новина Депутати Волиньради написали відкритого листа суддям
Останні новини
Схожі новини