Атракціонам в центральному парку Луцька провели техогляд. ФОТО

Атракціонам в центральному парку Луцька провели техогляд. ФОТО

У Луцьку перед початком літнього сезону провели технічний огляд атракціонів, що знаходяться у Центральному парку культури та відпочинку.

Наразі у робочому стані перебуває 13 атракціонів, – повідомляють на сторінці  державного підприємства «Волинський експертно-технічний центр Держпраці» у Фейсбуці.

«Хоча деякі з них виготовлені у 80-х роках, але після заміни та відновлення окремих деталей продовжать тішити лучан. Експерти технічні Анатолій Мокіч та Юрій Камець перевірили стан гальмівних систем та болтових з’єднань, електрообладнання, кріплення металоконструкцій, контури заземлення та пульти управління атракціонів», – йдеться у повідомленні.

Атракціони, які перебувають в експлуатації повинні підлягати періодичному технічному огляду після міжсезонного зберігання, але не рідше одного разу на рік.

Фахівці зазначають, що допуск атракціонів до експлуатації на початку кожного сезону, а також після перерви в експлуатації більше ніж 12 місяців і після ремонту, здійснюється працівником, відповідальним за безпечну експлуатацію атракціонів, на підставі технічного огляду, проведеного спеціалізованою організацією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перед Великоднем пустять більше тролейбусів до Гаразджі
Наступна новина На які маршрутки лучани скаржаться найчастіше. ПЕРЕЛІК
Останні новини
Схожі новини