Аварійний міст на Шевченка у Луцьку підлатали

Аварійний міст на Шевченка у Луцьку підлатали

Міст на вулиці Шевченка у Луцьку, на якому у неділю, 11 липня пішоходи виявили провалля, залатали. Його планують капітально відремонтувати. 

Про це у коментарі журналістам ІА "Конкурент" розповів начальник департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк

"Ми вчора це все засипали. Плануємо підасфальтувати чи підбетонувати, будемо дивитися. На сьогодні вже є технічний висновок на цей міст, ми готуємо технічне завдання на тендер на проектування капітального ремонту цього мосту. Сама конструктивна частина моста перебуває в задовільному стані. Те, що є на пішохідній частині моста деякі провали і відшарування оцих самих бетонних плит – ми його ліквідовуємо методом досипання і так далі. І плануємо у наступному році зробити його капітальний ремонт. На сьогодні проведено експертно-технічне обстеження моста, і заплановано на його основі провести тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації на його капітальний ремонт", – пояснив він. 

Головний комунальник Луцька каже, що наразі немає необхідності вводити обмеження по руху транспорту.

"Не є він такий аварійний чи якась інша ситуація. Звичайно, необхідно провести ремонт і підсилення. Ми розглядаємо у процесі капітального ремонту цього моста розширення, щоб зробити три смуги по цьому мосту", – зауважив він. 

Коли можна чекати початку робіт, комунальник говорити не береться. Все залежить від фінансування і результату проектних робіт. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BCwsMcCSnrk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Читати також: У Луцьку на ще одному маршруті їздять нові автобуси MAN


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: 481 новий хворий та 36 смертей
Наступна новина Ще у 3 волинян виявили коронавірус за минулу добу
Останні новини
Схожі новини