У Луцьку ремонтують пішохідний міст між вокзалом і ринком. Скільки це коштує

У Луцьку ремонтують пішохідний міст між вокзалом і ринком. Скільки це коштує

В Луцьку ремонтують єдиний у місті пішохідний міст, який сполучає залізничний вокзал та автостанцію.

Надземний перехід збудували 11 років тому, – розповів Суспільному керівник міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

Ремонт розпочали через скарги, які надходили від лучан. Орієнтовна вартість робіт – близько двох мільйонів гривень. За ці кошти, зі слів Миколи Осіюка, зокрема замінять покриття мосту та освітлення.

Робітник Василь Вавжиняк каже, що роботи триватимуть довго, бо майстри зважають на людей, які постійно користуються переходом.

"Працюємо там, де людей не має. Надалі будемо вночі працювати, зачищати та фарбувати", – розповідає майстер.

Надземний пішохідний перехід збудували на честь 20-річниці Незалежності України. Лучанин Олександр Сєргєєв розповів: пам’ятає як будували міст. Каже: спішили до свята та не завершили роботи, тепер руйнується гумове покриття.

Скільки триватиме ремонт комунальники не кажуть. Як розповів директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк, виконавши роботи на мості, найближчі 10 років його ремонт не проводитиметься.

Станом на 14 липня капітальний ремонт доріг і прибудинкових територій у Луцьку не здійснюється, каже посадовець, через війну в країні фінансування таких робіт призупинили.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/E0vaLe40MBM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мультипредметний тест 2022. Скільки екзаменаційних центрів буде на Волині
Наступна новина «Біжу за «Азовсталь»: у Луцьку відбудеться спортивний флешмоб на підтримку гарнізону «Маріуполь»
Останні новини
Схожі новини