«Аверс», що з вами не так? БЛОГ

«Аверс», що з вами не так? БЛОГ

9 листопада 2018 року телеканал «Аверс» показав сюжет, у якому йшлося про спалах кору на Волині і вакцинацію як єдиний захист від нього.

А вже у січні – розповідає що голова ОДА Олександр Савченко самодур, і єдиним в Україні видав неконституційне розпорядження про недопуск невакцинованих дітеймдо навчання. А робити цього може і не потрібно було, бо проблеми кору в області немає.

А що ж було між ними? А між ними ло 20 грудня 2018 року. Тоді відбувалася сесія Волинської обласної ради.

На сесії Голова Волинської ОДА критикує керівництво ДП «Волиньторф» за фінансові зловживання, директором якого є депутат облради від УКРОПу Іван Киричик, критикує голову фракції УКРОП В’ячеслава Рубльова за те, що він привозив тітушок на сесію Ківерцівської районної ради, та критикує депутатську більшість за незаконні зміни до проекту бюджету на 2019 рік.

Саме з 20 грудня «Аверс» починає «мочити» голову адміністрації Олександра Савченка, використовуючи для цього маніпуляції та відверту брехню...

І ось що лякає. Я розумію, що мочити Олександра Савченка – це задача зверху і журналісти Аверсу бояться втратити роботу і змушені виконувати наказ. Але невже ви не розумієте, що після перегляду ваших сюжетів у пересічного громадянина окрім думки «Хм… А цей Савченко поганий», яку ви намагаєтесь нав’язати глядачеві, може виникнути й інша думка: «Хм… А проблеми кору немає і можна не поспішати з вакцинацією». А це вже пряма загроза здоров’ю волинських дітей!

Аверс? От що з вами не так? Невже у вас своїх дітей немає? Невже вам настільки байдуже, які наслідки для суспільства несуть ваші брехня та маніпуляції?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому лучани отримали у січні «захмарні» платіжки за опалення. ВІДЕО
Наступна новина Маленька лучанка підкорила Бабкіна на концерті у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини