Автомайдан біля маєтку Луценка: “Іро, винеси козла”

Автомайдан біля маєтку Луценка: “Іро, винеси козла”

Учасники акції "Ковдра для генпрокурора" приїхали до маєтку Луценка у с.Стоянка під Києвом та закликали генерального прокурора припинити тиск на НАБУ. 

За повідомленням організаторів акції, з Києва для участі у заході приїхали понад 200 авто. Серед присутніх на акції - Віталій Шабунін, Олексій Гриценко, нардеп Володимир Парасюк, громадські активісти з "Центру протидії корупції" та ін.

Громадський порядок під час акції забезпечують правоохоронці. 

На паркан будинку активісти причепили плакати із закликом "Руки геть від НАБУ", "Захистимо НАБУ", "В*бу за НАБУ", принесли сушку та розвісили плакат "Іро, винеси козла".  На дорозі біля будинку зробили трафарети "Луценко зрадник". 

Як зазначив у Твіттері нардеп Сергій Лещенко, біля будинку Луценка перебуває охорона, без знаків розрізнення.

Як відомо, 9 грудня у день протидії корупції учасники "Автомайдану" та громадські активісти вирушили до помешкання генпрокурора Юрія Луценка на акцію "Ковдра для генпрокурора", вимагаючи припинити тиск на НАБУ та піти у відставку через те, що Луценко розкрив дані агентів НАБУ. Картату ковдру Луценку привезли як "символ корумпованості". 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Tesla отримала найбільше замовлення на свої електрофури від пивоварної компанії
Наступна новина Волинь – лідер рейтингу планування. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини