Луценко ініціював зняття Холодницького з посади голови САП

Луценко ініціював зняття Холодницького з посади голови САП

Голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко заявив, що він ініціював зняття з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Як пояснив глава ГПУ в Facebook, документ спрямований в рамках кримінального провадження, яке розслідується загальною групою ГПУ і НАБУ.

«У рамках кримінального провадження, яке розслідується спільною групою ГПУ та НАБУ за здобутими в ході слідства фактами, які належно розсекречені, до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) за підписами Генерального прокурора та директора Національного антикорупційного сьогодні направлені дисциплінарні скарги про вчинення керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким дисциплінарних проступків.

В своєму поданні прошу КДКП розглянути питання зняття Н. Холодницького з посади заступника Генпрокурора - керівника САП», – написав Луценко.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зоозахисники у Ковелі вимагають покарати сім'ю, яка знущається над собаками. ВІДЕО
Наступна новина Як обрати сімейного лікаря: 10 фактів та порад
Останні новини
Схожі новини