Автомобільний «армагеддон» в Устилузі: місто третій день – у заторах. ВІДЕО

Автомобільний «армагеддон» в Устилузі: місто третій день – у заторах. ВІДЕО

Устилуг потерпає від навали автівок та сміття, яке після себе залишають пасажири. Водії оминають сервісну зону, що знаходиться за межами міста та шикуються ближче до контрольно-пропускного пункту.

Вже третій день у центрі Устилуга затори. Поліція звільняє під’їзди до будинків, проте за деякий час сюди знову з’їжджаються автомобілі, – йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

«По вулицях Стравінського – Левінцова стоїть автомобільна черга, яка перешкоджає під’їзду до багатоквартирних будинків. Машини скупчуються на проїжджій частині, зустрічній, і люди не можуть добратися до своїх осель», – каже устилузький міський голова Віктор Поліщук.

Крім того, додає очільник міста, у разі НП спецавтомобілі не зможуть доїхати до вказаних будинків. «У разі якоїсь пожежі чи навіть хвороби «швидка» і пожежний автомобіль не зможуть вчасно під’їхати й надати потрібну допомогу», – переконаний Поліщук.

«На вулиці спекотно і люди починають брати охолоджуючі напої, морозиво. Хоча сміттєві баки стоять, вони ними не користуються і створюють антисанітарні умови, захаращують ці дві вулиці. Включають клаксони, починають створювати шумовий ефект, особливо вночі. Люди не витримують і звертаються, тому що люди хочуть – пізня пора ж – відпочити, а тут лунає музика або звукові сигнали», – додає міський голова.

Нагадаємо, вчора на кордоні з Польщею у Волинській та Львівській областях стояло майже 700 авто

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у пенсіонерки обікрали дачу
Наступна новина У Луцьку легковик протаранив «швидку». ФОТО
Останні новини
Схожі новини