Бальбуза став директором Центру туризму, спорту та екскурсій на Волині

Бальбуза став директором Центру туризму, спорту та екскурсій на Волині

Богдана Бальбузу призначили директором Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти та науки Волинської ОДА.

Відповідне рішення прийняли під час сесії Волиньради 26 вересня, – пише ІА ВолиньPost

Голова Волиньради Ігор Палиця запропонував одразу перейти до голосування. Натомість депутат Святослав Кравчук зауважив, що нещодавно в пресі озвучували про невитриману вимогу із положення – наявність 3 років педагогічного стажу.

«Якщо ми хочемо, щоб ця людина буле керівником, давайте ми внесемо зімни в положення, як Верховна рада призначала Луценка - внесла зміни в положення і призначила Луценка, так само і тут... Якщо ні, то буду голосувати проти, бо це не по закону», - мовив Кравчук.

Палиця попросив прокоментувати цю інформацію. Однак керівника профільної комісії не було на засіданні та члени комісії запевнили, що рішення комісії щодо Бальбузи було позитивним. Тож Палиця припустив, що якби були якісь перестороги, його кандидатуру просто б «не пропустили».

«Нам роздали матеріали, як бачить розвиток Бальбуза, як він працював на попередній посаді – хлопець дійсно перспективний, я пропоную зараз проголосувати. Якщо ми зрозуміємо, що треба виправити положення, ми виправимо положення на наступній сесії», – мовив Палиця.

На підтримку кандидатури Бальбузи висловилися й інші депутати – мовляв, він пройшов майдан та війну, користується авторитетом.

«То призначте своїм розпорядженням», – запропонував Кравчук.

За його словами, не можна створювати прецеденту під час призначення керівників комунальних закладів.

Однак зрештою вирішили, що питання можна буде врегулювати потім. Тому депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру Бальбузи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка, у якої посеред ночі згоріли кухня та хлів, потребує допомоги небайдужих людей
Наступна новина В Україні заборонили вакцину від небезпечних хвороб
Останні новини
Схожі новини