Відомо, чим буде займатися нова заступниця Погуляйка

Відомо, чим буде займатися нова заступниця Погуляйка

Нова заступниця начальника Волинської ОВА Мирослава Якимчук буде опікуватися роботою Координаційного центру Волині. 

Про це повідомили у Волинській ОВА. 

Також зауважили, що Мирославу Якимчук призначено 5 квітня. 

«Сьогодні очільник області представив її та вручив службове посвідчення», – інформують в адміністрації.

Нагадаємо, вчора Юрій Погуляйко звільнив з посади свого заступника Андрія Ярмольського, одночасно у ОВА повідомили про ймовірні зловживання з гуманітарними вантажами та аудит. Про причини звільнення Ярмольського у розпорядженні, зазначив уже ексзаступник, не вказано нічого. Пояснив це так: «Рабів до раю не пускають». До цього саме він опікувався роботою Координаційного центру Волині. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ви ходите з хоругвами. Вплиньте на керівника в області». Палиця приїхав у Луцьк. Короткий ЦИТАТНИК

Що відомо про Мирославу Якимчук?

Раніше жінка була заступницею голови керуючого справами виконавчого апарату Волинської обласної ради та керівницею відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату Волинської обласної ради.

Під час останніх місцевих виборів Мирослава Якимчук балотувалася у депутати Волиньради від партії «За майбутнє», але не набрала потрібної кількості голосів. Родом з смт Маневичі на Волині.

У Волинській обласній раді жінка працює вже більше 19 років. У період головування Ігоря Палиці та Ірини Вахович була керівницею відділу майна облради. Після обрання головою Григорія Недопада керівником відділу майна став Михайло Імберовський. 

Про ймовірне призначення на посаду заступниці голови Погуляйка саме Мирослави Якимчук говорили одразу після того, як з посади заступника голови пішов Ігор Чуліпа. Очевидно, увесь цей час чиновниця проходила спецперевірку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучанам, які прихистили біженців, отримати компенсацію
Наступна новина Полонених жінок-військових росіяни змушували роздягатися, присідати і поголили їм голови
Останні новини
Схожі новини