Багато розмов і концерт біля вогнища. Яким був перший день «Бандерштату» у світлинах

Багато розмов і концерт біля вогнища. Яким був перший день «Бандерштату» у світлинах

Перший день 13-го "Бандерштату" був не надто активним.

Основною подією, яка відбувалась тут від ранку і до 18.00 вечора, були гутірки. Розпочався "Бандерштат" із традиційної зустрічі з ветеранами УПА. Далі - розмова із головним патрульним Волині Андрієм Крутнем, лідером гурту "Фіолет" та арт-директором фестивалю Сергієм Мартинюком, який розповів про свої літературні дебюти. Про творчість і вірші також говорили із столичними гостями - ведучою програми #@)₴?$0 Сашою Гонтар, письменником Юрієм Іздриком. До слова, гутірки відбувалися поза межами території "Бандерштату", тож відвідати їх міг будь-хто, не купуючи квитків на фестиваль.

На самій території фесту напередодні ввечері розгорнули наметове містечко. У перший день "бандерштатівці" продовжили з'їжджатися з різних куточків України.

Над вечір на "Бандерштаті" запалили ватру. Біля неї відкрили імпровізовану  акустичну сцену: просто біля вогнища під гітару виступали гурти "Тінь сонця" і "Широкий лан". Після виступу - фаєр шоу і традиційна бандерштатівська українотека: дискотека під українські треки в обробці DJ Micik Gonibez.

Фото Ірини Кабанової

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Купуєте бруківку? Дізнайтеся, яка у неї марка - у ній «зашифровано» все!
Наступна новина «Перший» вручив нагороду герою червня Ігорю Гузю
Останні новини
Схожі новини