Батькам загиблого прикордонника з Волині подарували портрет сина, виготовлений із сірників

Батькам загиблого прикордонника з Волині подарували портрет сина, виготовлений із сірників

У пам'ять про загиблого в російсько-українській війні волинського прикордонника Миколу Ткачука для його родини передали портрет, виготовлений із сірників. Картину виконав майстер із села Новосілки Юрій Семенюк.

Про це розповіли у пресцентрі західного регіонального управління Держприкордонслужби.

«Життя прикордонника Миколи Ткачука обірвалося 24 березня цього року. Він загинув на Донеччині під час обстрілу з ворожого танка. Багато планів та мрій ще було у Героя…

У вересні планував приїхати у відпустку, щоб провести найменшу донечку Маргариту в школу. З дружиною Оксаною збиралися відзначити 23 роки спільного життя й поїхати у сімейну подорож. 

«Та не судилося. Замість нього до рідних тепер навідуються колеги з Волинського прикордонного загону, в одному з підрозділів якого Микола проходив службу до серпня минулого року», – йдеься у повідомленні.

Для портрета чоловік використав 25 тисяч сірників та 23 кольори. Робота зайняла три тижні.

На знімку, з якого майстер виготовляв портрет, Микола Ткачук зі своєю вівчаркою-напарницею патрулює ділянку українсько-польського кордону. Фотографію зробили торік, незадовго до того, як прикордонник відправився боронити схід України.

Як розповіла дружина загиблого прикордонника Оксана Ткачук, родина щодня приходить на кладовище, аби побути біля могили.

«Вона (донька – ред.) перша біжить. Якщо я знаю, що її десь нема, то вона побігла туди. Навіть сусіди є, що на машині їдуть, бачать, що вона біжить, і підвозять додому», – додала жінка

Для доньки Миколи Ткачука, яка невдовзі піде до першого класу, прикордонники подарували шкільний рюкзак і письмове приладдя.

Довідково: 42-річний Микола Ткачук з села Новосілки Володимир-Волинського району з серпня 2021 року чоловік служив в одному з підрозділів Волинського прикордонного загону Держприкордонслужби. Чоловік загинув 24 березня під час обстрілу з ворожого танка на Донеччині.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки волинських випускників склали НМТ на максимальний бал
Наступна новина Луцькі театрали влаштовують арттерапію для дітей переселенців. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини