Батьки учнів 13 школи у Луцьку просять добудувати новий корпус. ВІДЕО

Батьки учнів 13 школи у Луцьку просять добудувати новий корпус. ВІДЕО
Лінійки відбуваються у коридорах школи. Скріншот з відеосюжету

У луцькій школі №13 відбулись збори, у яких взяли участь півсотні батьків учнів школи, аби вкотре обговорити умови, у яких навчаються їх діти.

За їх словами, їдальня знаходиться у окремому корпусі школи, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

«Це незручно, йти в їдальню. Там теж дуже маленьке приміщення, потрібно роздягнутись у зимовий період, той верхній одяг падає, це не зручно. І це не лише їдальні стосується, та сама актова зала, яка відсутня, взагалі на території школи. Не можна підготувати концерт, діти не знають що таке сцена і повноцінний виступ», – висловилась мама учнів школи Оксана Сидорчук.

Уроки фізичної культури проводять у підвальних приміщеннях. Батьки учнів обурені, що досі не почали будувати новий корпус навчального закладу.

«І навіть не стоїть у міській раді питання, щоб добудувати цей корпус. А чому? Це дивно! Ми утепляємо школи, вікна ставимо. Я розумію, що це треба. Але ще треба думати, де дітям вчитись», – заявила бабуся учениць Тетяна Семенюк. 

Торік батьки учнів написали колективне звернення до міськради, облради та Волинської ОДА. 10 грудня 2018 року ОДА надала офіційну відповідь, у якій зазначено, що питання про добудову школи №13 запропоновано на конкурс інвестиційних проектів ДФРР. 

Чи потрапив цей проект у перелік переможців 2019 року, оприлюднять у лютому на сайті Мінрегіонбуду.

 
У ЗОШ № 13 міста Луцьк відсутній спортивний та актовий зали

Батьки школярів 13-ї школи Луцька зібралися у навчальному закладі, аби обговорити його добудову. Як розповіла нашій знімальній групі Оксана Сидорчук: якщо раніше намагалися допомогти закладові - здавали добровільні внески у його фонд, то віднині відмовляються від цього. З її слів, у школі немає адаптованого для уроків спортивного залу, відсутній актовий зал, їдальня знаходиться за межами навчального корпусу.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 22 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки діток народилося у Луцьку 21 січня
Наступна новина Хірург з Волині Валіхновський врятував жінку з «заячою губою». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини