Батькові загиблого Героя з Волині вручили посмертну нагороду сина. ФОТО

Батькові загиблого Героя з Волині вручили посмертну нагороду сина. ФОТО

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагородили Валерія Валерійовича Мартинюка, який загинув в травні, обороняючи Україну на Запоріжжі. 

Нагрудний знак та посвідчення, підписане Президентом України, вручив батькам загиблого військовослужбовця начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслан Яцій під час традиційної зустрічі міського голови з членами родин загиблих і померлих військовослужбовців, повідомили в міській раді Володимира.

Старший солдат Валерій Мартинюк народився 7 лютого 1999 року у селі Ласків. Закінчив училище в Будятичах за гірничою спеціальністю і деякий час працював на одній з нововолинських шахт. У червні 2019 року підписав контракт на військову службу у ЗСУ, де обіймав посаду механіка-водія механізованого відділення. По закінченню контракту планував перейти до Державної служби надзвичайної ситуації, адже мріяв стати пожежником-рятувальником.

Загинув 17 травня в результаті ворожого обстрілу у Запорізькій області. Похований у рідному селі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У патрульній поліції Волині – нові керівники. ФОТО
Наступна новина Перша допомога при опіках 2 ступеня
Останні новини
Схожі новини