У патрульній поліції Волині – нові керівники. ФОТО

У патрульній поліції Волині – нові керівники. ФОТО

Управління патрульної поліції Волинської області та підрозділ у місті Ковелі мають нових керівників

31 січня перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький провів оперативну нараду з особовим складом Управління патрульної поліції у Волинській області. Зокрема представив двох нових керівників.

Про це повідомили в пресслужбі управління. 

Майор поліції Дмитро Мокич очолить патрульну поліцію Волинської області.

Протягом останнього року він обіймав посаду заступника начальника УПП у Волинській області.

Старший лейтенант поліції Роман Оксентюк до цього часу служив на посаді командира взводу роти ТОР УПП у Волинській області. Відтепер призначений керівником відділу організації несення служби в місті Ковель.

Обидва керівники підрозділів несуть службу в патрульній поліції Волинської області з 2015 року на різних посадах, тож добре знають особливості роботи своїх підрозділів.

"Дякую усім патрульним за службу на волинській землі і бажаю успіху новопризначеним керівникам. Не підведіть, а тільки розвивайте те, що вам довірено. Віримо та знаємо, що вам це під силу", — підсумував Олексій Білошицький , побажавши новим керівникам легкої служби.

Нагадаємо, 31-річного майора поліції Андрія Крутня, який досі очолював патрульну поліцію Волині, призначили начальником управління патрульної поліції Львівської області. Попереднього керівника УПП відсторонили від посади через те, що він презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з концертом виступить найяскравіший композитор і піаніст-неокласик Єгор Грушин
Наступна новина Батькові загиблого Героя з Волині вручили посмертну нагороду сина. ФОТО
Останні новини
Схожі новини