«Берегині України»: військовослужбовиць волинської бригади нагородили орденами. ФОТО

«Берегині України»: військовослужбовиць волинської бригади нагородили орденами. ФОТО

У Львові відбувся 5-ий Національний благодійний проєкт «Берегиня України». Орденами нагородили військовослужбовиць із 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 

Про це повідомили на сторінці бриагди у фейсбуці. 

Серед більш, ніж 70 українок, нагороджених під час урочистості Орденом «Берегиня України» та книгою пошани «Берегиня України» – єдині дівчата в військовому однострої, Надія ВолковаТетяна Павловська та Мальвіна Сергійчук, військовослужбовиці Князівської 14 окремої механізованої бригади, бойові медики та аерозвідниця.

«Організатори, учасники та гості урочистості були щедрі для наших дівчат на щирі подяки за захист і відданість, з якою вони боронять Україну. Захоплювалися їхніми життєвим вибором, мужністю, стійкістю і їхнім вагомим внеском у нашу Перемогу! Пишаємося нашими дівчатами і вітаємо їх із високими нагородами! Князівни теж воюють!» – йдться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у волинському селі готують традиційний поліський карух. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина У боях на Харківщині загинув воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини