Безпаперові технології — константа сучасних бізнес-процесів

Безпаперові технології — константа сучасних бізнес-процесів

ID-картки, EDI*, E-DOCs, біткоіни, необанкінг — те, що колись рябіло у кадрах фантастичних фільмів, уже є частиною реального життя.

У сьогоднішньому дні, в епоху цифровізації та електронних технологій, місця для паперу немає. Можливість закривати угоду, замовляти товар, підписувати договір за декілька кліків, витрачаючи на це лічені хвилини, значно спрощує наше життя.

Адже найцінніший ресурс у сучасних бізнес-процесах — час, і що, як не електронний документообіг, береже його нам.

Ті, хто використовує електронний обмін даними у своїй роботі, вже ніколи не повернеться до паперової тяганини. Про це в один голос заявляють ІТ-директори підприємств, які часто самі ініціюють впровадження EDI-технологій та перехід на е-документообіг.

Global Spirits — величезний міжнародний алкогольний холдинг, який завжди йде в ногу з часом. Ми були одними з перших в Україні, до кого прийшло розуміння, що майбутнє — за безпаперовими технологіями.

Впровадження EDI було ініціативою ІТ-департаменту. Це стало одним із найважливіших каналів зв'язку з рітейлом. У результаті ми не лише зменшили час на обробіток замовлень, але й значно спростили роботу усіх відділів, забравши з неї блок обов'язків зі створення документів та бухгалтерського контролю.

Ми продовжуємо слідувати усім сучасним трендам. Наразі впроваджуємо електронний сервіс з обміну юридично значущих документів. В найближчому майбутньому завдання № 1: звести витрати на папір до нуля, — розповідає Данило Дереза, директор ІТ-департаменту Global Spirits.

В числі перших в Україні розпочав звільняти свої шафи від паперу й “Алан” — один із лідерів м'ясопереробного виробництва. Після переходу на EDI-технології, компанії вдалось зменшити кількість трудовитрат на обробіток документів, зменшити помилки ручного введення даних, в рази зменшити витрати.

Наша компанія перейшла на електронний обмін даними з моменту появи такої послуги на українському ринку. Частина наших покупців підхватили цей тренд та EDI додали до своїх умов роботи.

Відділ комерції швидко прийняв позитивне рішення, адже тенденції ринку вимагають бути технологічно підкованим. Сьогодні електронний документообіг — вже не просто бажана умова роботи, а життєво необхідний бізнес-процес, — ділиться Віталій Федорець, керівник ІТ-відділу “Алан”.

E-COM — лідируючий провайдер електронного документообігу — одним із перших вийшов на ринок України з якісними та надійними рішеннями для автоматизації бізнес-процесів.

Сьогодні за плечима E-COM — 11 років досвіду впровадження та експертизи EDI-технологій в українських та міжнародних компаніях, а в портфелі продуктів — понад 10 універсальних сервісів е-документообігу.

Ще декілька років тому нам потрібно було працювати на ім'я, популяризувати електронні сервіси, розвіювати якісь міфи щодо електронного документообігу. Сьогодні вже не потрібно нікому доводити ефективність безпаперової автоматизації бізнес-процесів.

Тепер наше ім'я працює на нас. Про це говорять цифри: нам довіряють більше 7 000 клієнтів, майже 377 млн успішно відправлених через web-платформу EXITE-EVOLUTION електронних документів, понад 158 млн грн, зекономлених на папері наших клієнтів.

Ми не зупиняємось на досягнутому та продовжуємо розробляти нові інноваційні рішення, які зроблять бізнес-процеси ще простішими, — коментує Євгеній Тромбола, керівник з розвитку та product owner онлайн сервісу E-DOC компанії “Е-КОМ”.

*EDI — Electronic Data Interchange (Електронний обмін даними).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ілон Маск показав ракету Falcon Heavy
Наступна новина Луцький «Кораблик» запрошує на ПередНаворочені корпоративні гоцалки
Останні новини
Схожі новини