E-COM оновив бізнес-платформу EXITE-EVOLUTION

E-COM оновив бізнес-платформу EXITE-EVOLUTION

Час стає дорожчим за гроші. Стрімкий ритм сучасного бізнесу вимагає від його гравців динмічного розвитку, швидкої реакцї та негайної адаптації свого продукту під нові вимоги ринку. Якщо зупинитися, перестати розвиватися та розвивати своє, доведеться змиритись з положенням за бортом. В E-COM це розуміють, як і те, що час — дуже цінний ресурс, який не можна купити, але можливо зберегти. На цьому і ґрунтується безпаперова філософія роботи провідного провайдера е-документообігу, який вирішив оновити EDI-платформу EXITE-EVOLUTION і таким чином подарувати ще більше часу користувачам своїх сервісів.

З 1 червня 2018 року користувачі відчують суттєві зміни в роботі: укласти та закрити угоду зі своїм контрагентом за допомогою платформи можна буде... доки стигне ваша кава. Адже EXITE-EVOLUTION стала працювати втричі швидше! Для цього E-COM повністю переписав базу даних та оновив базовий сервіс до нової версії. Це четвертий етап модернізації платформи. Для цього вдосконалили її технічні характеристики та юзабіліті, підвищили рівень безпеки.

EDI-платформа EXITE-EVOLUTION несе в собі увесь функціонал з обміну документами в електронному вигляді від EDI (Electronic Data Interchange) до юридично значимого документообігу. Основною функцією будь-якого провайдера е-документообігу є створення, обробка, надсилання даних користувачів та їхнє зберігання.

Наше головне завдання — забезпечення безперебійної роботи платформи, тому ми постійно працюємо над оптимізацією її функціоналу та підвищенням ефективності системи обробки даних.

Завдяки четвертому оновленню у користувачів EDI-платформи EXITE-EVOLUTION з'явилось ще більше нових можливостей.

Відтепер кожен має свою виокремлену базу даних, що дозволить в майбутньому надавати прямий доступ до даних за допомогою SQL-запитів (Structured Query Language) та самостійно формувати необхідні вибірки даних. Ці оновлення й вплинули на швидкість роботи платформи, — розповідає Олександр Смірнов, технічний директор E-COM.

У результаті доопрацювань стане зручнішим і юзабіліті платформи: дещо змінили відображення товарного довідника та каталогу обробки EDI-документів, візуально розділивши ці сервіси. Спрощена також функція пошуку необхідної інформації та фільтрації даних: при введенні назви товару система автоматично запропонує обрати товар з довідника.

Команда E-COM як провідний провайдер е-документообігу завжди рухається вперед та прагне покращити свої рішення, оновити їх, зробити ефективнішими та продуктивнішими. Для нас як і раніше на першому місці залишаються клієнти та їх потреби, які разом з нами щодня формують EDIальний бізнес без паперу. Впевнена, оновлення бізнес-платформи EXITE-EVOLUTION зробить автоматизацію їхніх бізнес-процесів ще простішою, — підсумувала Тетяна Голуб, директор департаменту продажів E-COM.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі сьогодні хоронитимуть Настуню Абрамчук
Наступна новина Повідомили, хто стріляв у луцькому барі
Останні новини
Схожі новини