«Безпечні й безкоштовні пологи». У Ковелі відкрили оновлені зали пологового будинку

«Безпечні й безкоштовні пологи». У Ковелі відкрили оновлені зали пологового будинку

У пологовому будинку Ковельського МТМО відкрили оновлені зали. Вони оснащені усім необхідним для максимально безпечного та комфортного перебування породіль. 

Про це повідомили на сторінці медзакладу у фейсбуці.

«Раді повідомити вам про відкриття оновлених пологових залів, що оснащені всім необхідним для того, щоб поява вашого малюка на світ була максимально безпечною та комфортною для майбутніх батьків. Для нас важливо, аби ваш особливий день народження малюка був якнайкращим , чекаємо на пологи в нашому пологовому будинку», – йдеться у дописі.

Також, тут наголошують, що Ковельський пологовий будинок успішно уклав договір із НСЗУ для надання послуги «Медична допомога при пологах» в межах програми медичних гарантій.

«Це означає, що породілля БЕЗКОШТОВНО отримує перелік послуг : медична допомога при пологах з черговою акушерською бригадою, ургентного чи планового кесаревого розтину, перебування в стандартній палаті, знеболення оперативних втручань, за необхідності інтенсивної терапії породіллі та новонародженого, скринінг та вакцинацію дитини», – кажуть у медзакладі.

    

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ходили на кладовище у поминальні дні», - ОДА про спалах коронавірусу у Ковельському районі
Наступна новина Ведемо переговори з бізнесом і вирішується питання садків, - Ляшко про вихід з карантину
Останні новини
Схожі новини