Безвізовим режимом з Євросоюзом скористалися майже 380 тисяч українців. ВІДЕО

Безвізовим режимом з Євросоюзом скористалися майже 380 тисяч українців. ВІДЕО

Безвізовим режимом з Євросоюзом скористалися майже 380 тис. українців. За інформацією Прикордонної служби України, це приблизно чотири відсотки від тієї кількості громадян, які з 11 червня взагалі виїхали за кордон до країн ЄС.

Решта українців подорожували за довготривалими шенгенськими візами.

Наразі Міграційна служба видала близько п'яти мільйонів біометричних паспортів. Наступного року прикордонники очікують збільшення кількості осіб, які скористаються безвізом.

Прес-офіцер Луцького прикордонного загону Олег Личковський повідомляє: «На ділянці Луцького прикордонного загону, а саме в пунктах пропуску "Ягодин", як для автомобільного, так і для залізничного сполучення та в пункті пропуску "Рівне-аеропорт", за біометричними паспортами було оформлено більше 75 тисяч українців. Жодних проблем при цьому не виникало, за винятком однієї українки, якій було відмовлено у перетині кордону польською стороною у зв'язку із порушенням нею європейського законодавста».

На Волині найбільше громадян перетинали кордон із Європейським союзом в пункті пропуску "Ягодин".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські прикордонники затримали українця, якого шукав Інтерпол
Наступна новина Як не поправитись під час свят: поради Аніти Луценко
Останні новини
Схожі новини