Як не поправитись під час свят: поради Аніти Луценко

Як не поправитись під час свят: поради Аніти Луценко

Професійний тренер і ведуча популярного шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла, як не набрати вагу на новорічних святах, – пише Радіо.Максимум.

33-річна експерт зі схуднення пояснила, що людина, яка знала межу щодо харчування упродовж року, не буде зриватися і на святкуванні Нового року. А от ті, хто не має відчуття міри, той точно "відірветься" на всіх святах, де буде вдосталь їжі.

Тимчасово забути про розмір порції можуть лише ті, хто повністю задоволені собою, а от всім іншим потрібно зважати на те, скільки смакоти потрапляє до тарілки.

"Всі ми кажемо, що з 1 січня ми починаємо нове життя, але, зазвичай, 1 січня ми снідаємо олів'є та шубою. Тому я раджу почати перевтілення не з 1 січня, а трішки раніше. Це буде означати, що ти не набереш за Новий рік 2-3 кг", – відзначила Луценко.

Також Аніта озвучила ще одне важливе правило: якщо увесь вечір ви їсте курку, то продовжуйте її їсти, якщо ж рибу, тоді саме рибу. Не можна кардинально переходити з однієї страви на іншу. До того ж, якщо на святах ви не будете їсти білий хліб та пити солодкі напої, то точно не наберете зайвих кілограмів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безвізовим режимом з Євросоюзом скористалися майже 380 тисяч українців. ВІДЕО
Наступна новина «Допомагати просто!»: прифронтові лікарні Донеччини отримали медичне обладнання на 3 млн грн
Останні новини
Схожі новини