Бійця з Волині генерал Залужний нагородив «Сталевим хрестом»

Бійця з Волині генерал Залужний нагородив «Сталевим хрестом»

Бійця з Рожищенської громади Олександра Андрієвського генерал Залужний нагородив «Сталевим хрестом». 

Про це інформують у міській раді. 

Олександр Андрієвський з Рудні став на захист України ще до повномасштабного вторгнення і з перших днів війни протистоїть російському окупанту у найгарячіших точках.

За час служби під час виконання бойових завдань Олександр Андрієвський неодноразово проявляв особисту мужність, стійкість та рішучість, за що був нагороджений нагрудним знаком «Честь і слава», а ще – «Сталевим хрестом» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Надійний побратим, щирий патріот та мужній воїн - так характеризують Олександра Андрієвського вояки 14-ої окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого, у складі якої він воює.

Олександр Андрієвський став контрактником Збройних сил України за дев'ять місяців до початку російського вторгнення. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, їх перших, як вояків з досвідом, кинули на передову.

Він - артилерист ближнього краю. Разом з побратимами вони працюють на самісінькій лінії зіткнення з ворогом. Виїздять на підготовлені позиції, відпрацьовують цілі і чимдуж покидають місце, звідки вівся обстріл. Швидкість і чіткість, злагодженість дій - це головне у їхній роботі.

І хоч смерть на війні повсякчас ходить за спинами наших захисників, та звикнути до неї несила. Щоб рожищани не забували, що йде війна і якою ціною дається воякам наш захист, Сашко Андрієвський, будучи у відпустці, закріпив два прапори з підписами захисників 14 ОМБ на пам'ятнику Богдану Хмельницькому у центрі Рожища.

У свої двадцять п’ять Олександр Андрієвський має тверді життєві переконання у тому, що українці мають відстояти свою незалежність, свою державу. І хоч шлях цей омитий кров'ю та втратами, та іншого у нас просто немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зіткнулися легковик і рейсовий автобус
Наступна новина На Волині п'яний водій за 50 доларів намагався відкупитися від патрульних
Останні новини
Схожі новини